Kies de juiste syndicus in Limburg.

Lees hieronder meer over onze diensten als erkende professionele syndicus of laat een gratis offerte opmaken.

Proactief beheer

Bent u op zoek naar een professionele syndicus voor het beheer van uw mede-eigendom? Dankzij onze doorgedreven expertise in mede-eigendom en met meer dan 10 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Asent is actief als professionele syndicus in heel Limburg.

Ons kantoor beschikt over een uiterst trouw cliënteel: in het merendeel van onze gebouwen zijn we al jarenlang onafgebroken syndicus. Een goede syndicus zorgt namelijk voor een vlotter beheer en zelfs een beter rendement van uw appartement(en).

Elke mede-eigendom is anders en vraagt een specifieke aanpak. Asent biedt een beheer op maat van iedere eigendom, met als belangrijkste factor transparantie en duidelijke communicatie. Wij staan voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak, aan betaalbare en transparante tarieven.

Asent is onafhankelijk en dus bij uitstek geschikt om de zaken met een neutrale en objectieve blik te bekijken. Doordat we als syndicus neutraal zijn, worden conflicten in verband met belangenvermenging vermeden. Tevens hebben we als professionele syndicus kennis van zaken, hetgeen nodig is om een appartementsgebouw correct te beheren en zijn we erkend door het B.I.V. (beroepsinstituut van vastgoedmakelaars).

Bovendien is er een speciaal oproepnummer dat steeds (24/24u) bij hoogdringendheid kan gebeld worden. Wij kunnen u verzekeren dat deze service door de mede-eigenaars van de residenties waarvan het beheer waargenomen wordt door Asent zeer gewaardeerd wordt.


TECHNISCH BEHEER

We zorgen voor het in stand houden en/of het verbeteren van uw appartementsgebouw. Tevens geven wij u advies en bijstand bij onderhouds- en herstellingswerken en zorgen voor een efficiënte uitvoering.

FINANCIEEL BEHEER

U kan bij Asent rekenen op een transparante en correcte boekhouding. Een duidelijk jaarlijks overzicht maakt u onmiddellijk wegwijs in de kostenstructuur van uw gebouw. Graag vertalen wij deze cijfers in mensentaal zodat u een duidelijk overzicht heeft.

ADMINISTRATIEF BEHEER

De volledige administratie van uw mede-eigendom wordt door ons verzorgd. Wij zorgen voor een vlekkeloze procedure opvolging in functie van de wet op mede-eigendom en zijn steeds up to date van de wetgeving. Hoe veranderen van syndicus?

Er zijn 3 mogelijkheden om van syndicus te veranderen:

  1. Bij Algemene Vergadering
  2. Via een referendum
  3. Via een vonnis

Asent kan u hierin ondersteunen. Neem gerust contact met ons op.